روغن های زیبایی - روغن مارولا

روغن های زیبایی - روغن مارولا

این روغن از میوه درخت مارولا که بومی آفریقای جنوبی است، تهیه می شود و بسیار غنی و مرطوب کننده است. مارولا سرشار از اسیدهای چرب است که متخصصین پوست می گویند تسکین دهنده پوست خشک است. از ویژگی های اصلی این روغن این است که به سرعت جذب پوست شما می شود و چربی یا براقی روی پوست شما ایجاد نمی کند.

منبع:

http://www.webmd.com/beauty/ss/slideshow-natural-oils-beauty

http://tele-teb.com

دسته بندی :

پوست، مو و زیبایی


نویسنده :

هدی دوست محمدی


تاریخ انتشار :

20 اردیبهشت، 1395